Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να διαφημιστείτε στο EventTales!

Η αγάπη μας για όλη την διαδικασία, τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση ενός Event μας ώθησε να δημιουργήσουμε  το EventTales και να παρουσιάσουμε πρωτότυπες ιδέες για πανέμορφα Event, Γάμους και Βαπτίσεις με στόχο την κομψότητα και το στυλ.

Μέσα από το EventTales οι επισκέπτες μας μπορούν να αναζητήσουν ιδέες για την οργάνωση, τις νέες τάσεις στη διακόσμηση, τα trends στη μόδα των νυφικών, για τις νέες πρωτότυπες ιδέες κάθε λεπτομέρεια όπου θα δώσει έμπνευση. Για τη μέλλουσα νύφη, η επαφή της με τον κόσμο του γάμου ξεκινάει από το EventTales και το πιο σημαντικό: μαθαίνει ποιοι είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες γάμου της αγοράς.

Ενισχύστε το brand name σας σε ένα πολύ στοχευμένο κοινό! Στόχος μας στο EventTales είναι οι συνεργασίες μας με τους επαγγελματίες που μας επιλέγουν για διαφήμιση της εταιρείας τους, να είναι μακροχρόνιες. Επιλέγουμε να παρουσιάσουμε έναν περιορισμένο αριθμό από αξιόλογους επαγγελματίες από τον κάθε κλάδο.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση σας, ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας ή στείλτε μας email στο info@eventtales.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα!