In ΓΑΜΠΡΟΣ

Συμβουλές για την τέλεια πρόταση γάμου

Έχετε αποφασίσει ότι η μεγάλη στιγμή έφτασε, έχετε βρει την αγαπημένη σας και δεν θέλετε να χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το μέλλον που θέλετε να ζήσετε μαζί της. Βρήκατε το τέλειο δαχτυλίδι μετά από αρκετό ψάξιμο αλλά τώρα έχετε στερέψει από ιδέες. Το τέλειο δαχτυλίδι θέλει και την ανάλογη πρόταση ώστε να εντυπωσιάσετε την αγαπημένη σας και να σκέφτεται αυτή την ιδιαίτερη στιγμή ως κάτι μαγικό. Έχουμε μερικές καταπληκτικές ιδέες για εσάς που θα κάνουν την πρόταση γάμου που ετοιμάζεται αξέχαστη.

Επιλέξτε μια συναισθηματική θέση. 

Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι το εστιατόριο όπου είχατε το πρώτο ραντεβού, το μέρος όπου δώσατε το πρώτο σας φιλί ή το σημείο όπου για πρώτη φορά είπε ο ένας στον άλλον «σ ‘αγαπώ».

Κάντε έκπληξη, έχοντας την οικογένεια και τους φίλους σας μαζί για να μοιραστείτε αυτή την στιγμή. Μπορείτε να καλέσετε την οικογένεια σας και της αγαπημένη σας σε δείπνο ή σε κάποια γιορτινή οικογενειακή συγκέντρωση ακόμα και σε διακοπές. Αν θέλετε τη στιγμή εκείνη να είστε μόνοι σας μπορείτε να ζητήσετε από την οικογένεια και τους φίλους σας να βρίσκονται σε ένα σημείο λίγο πιο μακριά από εσάς κρυμμένοι, ώστε έπειτα από την πρόταση που έχετε σκοπό να κάνετε να γιορτάσετε όλοι μαζί. (Ας ελπίσουμε ότι θα πει ναι).

Μελωδική

Αν έχετε ένα αγαπημένο τραγούδι που έχει νόημα και για τους δυο, βάλτε το στο σκηνικό. Σκεφτείτε με πιο τραγούδι χορέψατε για πρώτη φορά, δώσατε το πρώτο φιλί ή αφιερώσατε ο ένας στον άλλον. Έχοντας μια γλυκιά μελωδία  που πάντα κάτι σήμαινε για εσάς να παίζει, κάντε την πρόταση γάμου.

Κλασική

Φυσικά η πιο κλασική και διαχρονική πρόταση δεν θα μπορούσε να λείπει από τις συμβουλές μας.

Τα λουλούδια έχουν πάντα θέση στο σκηνικό. Γίνεται λίγο πιο ρομαντικός επιλέγοντας τα λουλούδια που της αρέσουν περισσότερο. Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα χώρο γεμάτο λουλούδια δημιουργώντας έναν μικρό κήπο ή επιλέξτε την πιο κλασική επιλογή ένα μπουκέτο λουλουδιών είναι και αυτό υπέροχο, μην ξεχάσετε να γονατίσετε.

Κάτω από τα αστέρια

Έχετε κανονίσει να πάτε με την αγαπημένη σας σε μια συναυλία, δείπνο ή απλά για περπάτημα. Αντί να κάνετε την πρόταση στο τέλος της βραδιάς, κάντε την στην αρχή, έτσι δεν θα είστε νευρικός όλη την νύχτα και θα απολαύσετε την βραδιά σας.

Ερωτική εξομολόγηση

Μιλήστε της για τα αισθήματα σας. Για το τι νιώσατε την πρώτη φορά που την είδατε, για το πρώτο σας φιλί, για τους λόγους που την ερωτευθήκατε και γιατί είναι σημαντικός άνθρωπος για εσάς, φυσικά μην παραλείψετε να πείτε ¨Σ’αγαπώ¨. Μιλήστε της για αυτά που έχετε στην καρδιά και στη ψυχή σας, και πως ονειρεύεστε το μέλλον.

Διακόσμηση

Αν έχετε στο μυαλό σας μια ονειρική ατμόσφαιρα τότε σίγουρα η διακόσμηση είναι το παν. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο σκηνικό στην παραλία ή στην ταράτσα του σπιτιού σας. Γεμίστε το χώρο με κεριά, λουλούδια, ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια. Σίγουρα το έχετε δει το σκηνικό σε αρκετές ταινίες.

Μαγειρική

Ήρθε η στιγμή να επιδείξετε τις ικανότητες σας στην κουζίνα. Καλέστε την στο σπίτι σας για ένα επίσημο γεύμα, προετοιμάστε τον χώρο κατάλληλα με κεριά, μουσική, λουλούδια και ένα καλό κρασί. Σίγουρα σας περιμένει μια ονειρική βραδιά.

Αυθορμητισμός

Αν θέλετε αυτή η μέρα να μείνει αξέχαστη στην αγαπημένη σας, έχουμε το κατάλληλο σκηνικό…

Εκτός από αυθόρμητος θα πρέπει να είστε λίγο τολμηρός και περιπετειώδης. Κανονίστε να συναντηθείτε με την προοπτική να πάτε απλά για ένα καφέ ή φαγητό, αλλά εσείς τελικά θα καταλήξετε στο αεροδρόμιο. Φυσικά μιλάμε για έκπληξη. Καλό είναι να έχετε κλείσει ξενοδοχείο έστω για μια βραδιά.

Μπορείτε να προφασιστείτε ότι απλά θέλατε να τις κάνετε έκπληξη αυτό το ταξίδι και φυσικά η πρόταση να γίνει εκεί ή δεύτερη αιτιολογία είναι ¨Αγάπη μου σήμερα θέλω να πιούμε τον καπουτσίνο μας στην Ρώμη¨. Θα σας περάσει λίγο για τρελό αλλά σίγουρα θα σας ακολουθήσει. Τι πιο ρομαντικό από μια πρόταση στην Fontana di Trevi.

Γλυκιά σαν μέλι

Αν έχετε γίνει γονείς, τότε το αστέρι σας μπορεί να γίνει ο αγγελιοφόρος αυτού του ξεχωριστού μηνύματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα video ή άλμπουμ φωτογραφιών με την οικογένεια σας και στο τέλος να κάνετε την πρόταση. Επίσης μπορεί το αγγελούδι σας να κάνει την πρόταση για εσάς, απλά φορέστε το φαρμάκι του με κάποιο μήνυμα, τι πιο γλυκό.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostΧτενίσματα για παρανυφάκια
Next PostΤο δαχτυλίδι της γιαγιάς